Over de lessen

Zelf doen, zelf dingen maken en handwerken is weer helemaal in. Daarom werd deze site in het leven geroepen. Je vindt hier een overzicht van onze naailessen, je kunt je inschrijven voor een cursus en projecten van deelnemers bekijken.

Dit is niet de zoveelste saaie naaicursus waarbij je meer zit te wachten tot de lerares even tijd voor je heeft dan dat je zelf bezig bent. De bedoeling is uiteindelijk om leuke kinderkleren en spullen voor jezelf te kunnen maken. De basisvaardigheden die daarvoor vereist zijn, maken we ons meester gedurende vijf initiatielessen. We maken daarbij originele en unieke stukken. Omdat we bewust met kleine groepjes werken (maximaal zeven personen), is er veel mogelijkheid tot eigen inbreng. Je kunt in deze lessen je creativiteit kwijt en al van in het begin een ontwerp kiezen dat jouw ligt.

hoedje

Leren naaien doe je het best op je eigen machiene. Dus heb je er eentje staan en je weet niet wat je ermee moet aanvangen, schrijf je dan snel in of contacteer ons voor info over nieuwe cursussen.

Meer weten over de lesgeefster? Volg deze link!